J. Roskvist Byggnads

God eftermiddag på er alla mina härliga läsare som följer mig på den här bloggen. Äntligen har jag kunnat börja använda köket igen, efter att ett företag som heter J. Rosqvist Byggnads har varit här och renoverat. Det har blivit ett rejält lyft med den här köksrenoveringen. Min man och jag är så tacksamma till detta byggföretag i Landskrona som gjorde vår köksdröm möjlig! De senaste inläggen i den här bloggen har jag fått en hel del kommentarer på. Min man och jag har nu ätit på flera olika restauranger i Landskrona under tiden som den här renoveringen pågick. Nu vet jag att mitt bloggande om de här olika restaurangerna var något ni tyckte om att läsa om. Särskilt de goda desserterna är nog det jag tyckte bäst om med att äta ute. Jag vet att jag borde banta några kilon, men man ska samtidigt njuta av livet. Vad tycker ni? 

 

Nu får jag och käre maken äntligen laga vår egen mat igen. Köket är så snyggt och praktiskt. Nu har vi mycket mer förvaringsmöjligheter med lådor och skåp, mer än vad vi hade förut. Jag funderar på om vi inte snart ska anlita det här företaget igen. Jag vill så gärna ha en altan. Det finns så många saker som detta byggföretag i Landskrona kan hjälpa till med, faktiskt det allra mesta när det gäller bygg och renovering. Nu när vi har blivit så nöjda och glada över den här fina köksrenoveringen, så vill både min man och jag rekommendera alla er som söker efter ett byggföretag i Landskrona, att anlita er av J. Roskvist Byggnads! Nu ska jag sätta på en kopp kaffe, och med dessa rader tackar jag för nu! 

 

Du gillar kanske också...