En charkbutik för oss i Höör med omnejd

Hej och god lunch alla mina härliga läsare! Jag tycker det är roligt att laga mat och det vet jag att många av mina följare också gillar. Jag tycker det är bra att vi ger varandra alltifrån tips på bra recept, som råd som var man kan handla riktigt bra råvaror. För det är råvarorna som gör det hela! Jag är så glad att jag har hittat min butik, en riktig favorit är denna charkbutik i Höör, som heter Storgatans Kött & Chark i Höör.  

 

Detta är en så bra och helt underbar charkbutik i Höör, så jag hoppas verkligen att riktigt många av er som aldrig varit där, nu ska få upp ögonen för just denna superba butik som säljer närproducerat kött av hög kvalitet. Till denna butik vallfärdar det folk långt bortom Höörs stadsgräns. Det är särskilt många kunder som kommer från Eslöv, Hässleholm och Hörby. Lika gärna som jag lagar till något riktigt avancerat som tar hela dan, lika gärna vill jag ibland bara bjuda på något som går snabbt att duka fram, som korv, sylta och pastejer. Aldrig mera att jag köper detta inne på stormarknaden. Har man en gång fått smak på allt det delikata som finns i denna charkbutik i Höör, då vill man inte ha något annat än det som finns på storgatans Kött & Chark i Höör. Det är bra öppettider i denna butik, faktiskt är det öppet mellan 10 – 18 på vardagar, och på lördagar mellan 10 – 13. Den här butiken kommer ni bara att älska, och nu ser jag här att tiden rusar iväg. En kopp kaffe på maten hinner jag nog nu, men sen är det dags att stämpla in på jobbet efter lunch. 

Du gillar kanske också...