En bra dambutik i Helsingborg

Att hitta en klädbutik som har kläder som passar just din stil och din kropp kan i vissa fall vara svårt. Jag har länge haft svårt att hitta en dambutik i Helsingborg som har kläder som passar just mig, det var tills jag hittade butiken Vinimode. Om du efter det här inlägget är intresserad av dem kan du sedan läsa mer här.

Jag skulle inte vilja säga att jag har en specifik stil utan snarare att jag har på mig de kläder som jag känner mig bekväm i. Att hitta kläder som jag kan känna mig bekväm i har länge varit en utmaning då jag inte har den stereotypiska smala kvinnokroppen. Jag har en del kurvor och det är inget jag skäms över men jag kan tycka att många klädföretag gör kläder som nästan bara passar de med en smal kropp. Jag har letat länge efter en dambutik i Helsingborg som kan erbjuda kläder för alla typer av kvinnor, även oss som är lite kurvigare. Jag hittade dem av en slump men blev så nöjd med deras service och utbud att jag sedan dess nästan alltid vänt mig till dem när jag behövder nya kläder. Personalen kunde verkligen hjälpa mig utifrån mina behov och mina önskemål av kläder. Att ha en så bra personal som verkligen engagerar sig i kunderna kommer man långt på, det gör att allt fler kunder återkommer och rekommenderar vidare dem. Eftersom jag fick så bra service av dem vill jag verkligen tipsa er om att besöka deras dambutik i Helsingborg för att få hjälp med kläder utifrån dina behov. 

Du gillar kanske också...